A rizskanál, japánul shamoji, egy nagy lapos kanál, amelyet a rizs keverésére és tálalására használnak. A japán név szó szerint "rizslapátot" jelent, amit a formája is tükröz. Természetesen a rizskanál más szemes ételekhez, például kuszkuszhoz, polentához vagy köleshez is használható. És fagylaltnak is tökéletes. A STAUB rizskanál az új konyhai eszközcsalád része. Fekete, matt szilikonból készül, amely nagyon hőálló és alkalmas tapadásmentes bevonatokhoz. A rizs és más gabonafélék esetében jobb, mint a fémkanál, mert kevesebb szemet rongál. Az ergonomikus fogantyú akácfából készült, és egy lyukkal rendelkezik a felakasztható tároláshoz.
Tökéletes forma rizs és más gabonafélék tálalásához.
Fekete matt szilikon, tapadásmentes felületekre is alkalmas
Ergonómikus fogantyú akácfából készült
Ajánlás: kézzel tisztítsa meg
Tervezte: STAUB