Termékek
VILLEROY & BOCH

Tálak és tálkák

A szervezettség fél siker a konyhában


Attól a pillanattól kezdve, hogy elkezd készíteni egy ételt, a Villeroy & Boch tálak és edények az Ön oldalán állnak. Míg vendégei a nappaliban mártogatóst és nachost eszegetnek, Ön biztonsággal támaszkodhat a Cooking Elements termékcsalád bármely táljára, amikkel a sütés garantáltan sikeres lesz.

SzűrésBepácolni a húst, zöldséget sütni és mindezt stílusosan tálalni? Ez a porcelán képes minderre. A tálak mosogatógépben moshatók, így egyszerre gondoskodhat a mosogatásról és a vacsoráról. A kollekciókban számos tálaló és salátás tál van, amiket úgy terveztek, hogy passzoljanak a meglévő étkészletekhez. Ha még izgalmasabbá tenné a terítéket, akkor egy eltérő színű vagy formájú tálaló edénnyel elragadó látványt nyújthat.
Klasszikus formák, mint újdonságok


Az agyag és porcelán tálak és edények étkezési kultúránk legrégebben megtalálható darabjai. És ma is elengedhetetlenek: müzlis tálak gyakorlatilag minden reggeliző asztalon megtalálhatóak. Gyorsan felkapunk egy almát a gyümölcsös tálból, amit magunkkal vihetünk, amikor elmegyünk. És az az eredeti kistálka, amit előző este mogyoróval töltöttél meg, hiába üres már, még mindig szépnek mutat bájos dekorációjának köszönhetően – erről modern és innovatív dizájn koncepcióink gondoskodnak. És nem korlátozódunk porcelánra. A Villeroy & Boch kristályból készült desszerttálakat, tálakat és edényeket is forgalmaz. Csillogásuk fellazítja a terítéket és feltűnő színkontrasztot hoz létre minden élénk fehér edénnyel.
Sohase ijedjen meg az újítástól


Hosszú utunkon megtanultuk, hogy egy sikeres cég nem felkészül a jövőre, hanem maga alakítja azt. Éppen ezért van, hogy a Villeroy & Boch soha nem pihent egyszerűen a babérjain, hanem mindig kereste - és meg is találta- a fejlődési lehetőségeket. Az új találmányok elősegítették termelési folyamataink javítását és zöldebbé tételét, és soha nem engedtünk kompromisszumnak a kézművesség terén, ahol ez a leginkább számított. Idővel kifejlesztettük a Premium Porcelán és a Premium Csont Porcelán új generációját. Ez az ütés- és karcolásálló anyag erős porcelán tálakkal látja el, amelyekre mindig támaszkodhat főzéskor és étkezéskor.
Feledkezzen bele a látványba


A praktikusság nem mindig prioritás - a porcelán gyönyörű otthoni kiegészítő is lehet. Mikor egy elegáns forma diszkréten elvegyülve újra és újra felbukkan a berendezésben, vagy egy nosztalgikus dekorációval díszített tányér, amely hangsúlyozva az Ön személyiségét életet lehel a szobába. Díszítsen porcelánnal vagy üveggel karácsonykor és húsvétkor: A Villeroy & Boch különleges kollekcióiban olyan tálak találhatók, amelyek minden szezonális finomságot magukban hordoznak. Például a karácsonyi kekszeket, húsvéti tojást vagy a saját kertje első nyári bogyóit. És nem csupán saját otthonát díszítheti velük. Mindig színesebbé teheti valaki más napját gyertyáknak vagy díszhomoknak való üvegtálakkal vagy kis szellemes kialakítású díszes tálkákkal.