Termékek
VILLEROY & BOCH

Bárpoharak

Az almamartinitől a zombiigEgy testes Cabernet Sauvignon a bárányhúshoz, esetleg száraz Silvaner a párolt hal mellé: míg fiatal és érett vörös- és fehérborok kísérik a főételt, addig az aperitif és a digestif formájában válogatott szeszes italok keretezik az ételt.

SzűrésA Villeroy & Boch vonzó Entrée sherry poharában felszolgált borostyánszínű Amontillado már az első fogás előtt meghozza az étvágyat. És miután elkészült a tarte au chocolate desszert, a prémium Purismo sorozat egyik gyönyörű serleg alakú grappa pohárjában szolgáljon vendégeinek az emésztést elősegítő italt. De a Villeroy & Boch sokoldalú bár poharai nem csak vacsora előtt és után társulhatnak hozzánk. A koktélpoharak, a Martini poharak és korsók elengedhetetlen részei minden otthoni bárnak, lehetővé téve, hogy a következő koktélpartik sztárjaként Kuba libre, Manhattan vagy savanyú whisky kerüljön felbontásra.
A tökéletes pohár minden italhoz


Az alkoholos különlegességek ivópoharaként a Villeroy & Boch bárpoharak ízléses kialakításukkal és óriási formai változatosságukkal hatnak. Jellegzetes duzzasztott dizájnjuknak köszönhetően a Fine Flavor kollekcióban található whiskys poharak tökéletesek a kézben körbe-körbe hullámoztatásra, fejlesztik az ital aromás bouquet-ját és elegáns hangulatot teremtenek. A tequila sunrise ragyogó színei legjobban a Villeroy & Boch kristálytiszta long drink poharában mutatkoznak meg, amely purisztikus kialakításából adódóan háttérben marad, és a friss koktél kerül reflektorfénybe. Cukorral a peremen, egy szelet naranccsal és egy színes koktélesernyővel a fényes Color Concept long drink poharakkal saját otthonába hozhatja a nyaralást.
Kristálytiszta érvek


A Villeroy & Boch egyértelműen bizonyítja, hogy az üveg nem csak egy átlátszó anyag, amelyből ivóedények készülnek. Innovatív tervezési ötletek és körültekintő kivitelezés alkotják bárpoharaink alapját. A részletes dekorációban és letisztult vonalvezetésben a prémium minőség a cél, mikor a bájos koktél-, grappa- és konyakos poharak készülnek. Az exkluzív anyag az értékes üveg termékeknek nemcsak lenyűgöző tisztaságot és varázslatos fényt ad, hanem erősségüket és keménységüket is biztosítja. Ennek köszönhetően a Villeroy & Boch poharai rugalmasan bírják a mindennapi használatot és könnyen tisztíthatóak.
Teljes körű csoda


A szeretettel megtervezett hosszú italos poharak és korsók igazolják, hogy a Villeroy & Boch bárpoharak valóban mindenre kiterjedőek. A reggeliző asztalon és a mindennapi életben ezek a poharak erőltetés nélkül, akár gyümölcsleveses vagy vizes pohárként is lenyűgözően mutatnak, harmonikusan beépülve az asztal kinézetébe, mikor fehér porcelán tányérok mellé kerülnek. A Villeroy & Boch Purismo sorozatának válogatott bárpoharai ideális ajándékok esküvőre vagy házavatóra is. Amikor két háztartás összeáll, az egységes étkészlet mindig jó ajándékötlet, hogy egyfajta esztétikát és harmóniát hozzon az új otthonba. Akár ajándékként, akár saját pohárkészlete kiegészítéseként, a bájos bárpoharaktól minden háztartás kiteljesedik.