Termékek
VILLEROY & BOCH

Tálalóeszközök

Elegáns design minden részletbenÉlvezze a széles választékot a moderntől a hagyományosig: a kortalan S + kollekciónk saláta-evőeszközei a városi eleganciát ötvözik színes szilikon bevonatokkal. Ezek a rozsdamentes acélból készült evőeszközök mosogatógépben moshatók és rendkívül kevés karbantartást igényelnek.
SzűrésKombinálja salátás- és étkészleteinket finom porcelán edényekkel, és teremtsen stílusos terítéket. Inkább egyszerűbb stílust szeret, egy kis játékossággal megszórva? Akkor a Udine salátás evőeszköz-kollekció elegáns cseppformában éppen az, amire szükség van, ráadásul különleges alkalmakra is tökéletes. Blacksmith kollekciónk vonzó egyenetlen mintával és rusztikus, hagyományos dizájnnal rendelkezik, kiváló minőségű kivitelben és lenyűgöző esztétikával.
Saláta evőeszközök rozsdamentes acélból, fából vagy műanyagból?


A saláta evőeszközök megfelelő anyagával kapcsolatos kérdésre egyetlen válasz létezik: az igazán jó minőségű evőeszközök rozsdamentes acélból készülnek, mivel csak ez az anyag képes hosszú ideig szolgálni a konyhát és az otthont. Rugalmas, rozsdamentes, mosogatógépben mosható, és számos tervezési lehetőséget kínál, amit megannyi kollekciónk gyors áttekintése megmutat. Azonban vegye figyelembe: minden szabály alól vannak kivételek - a szokatlan anyagú és formájú Artesano Original saláta evőeszközök fából készülnek. Megnyújtott alakja többre és többre vágyakoztatva mindig meghozza az étvágyat. A műanyagból készült saláta evőeszközöket azonban kategorikusan elutasítjuk.
A legjobb minőség a tartósságért


A legjobb minőség záloga a tartós és ellenálló anyaghasználat. Elegáns fényének és időtállóságának köszönhetően, a kiváló minőségű rozsdamentes acél nem csak tervezőink kedvenc alapanyaga, de az ebből készült salátás étkészlet a fogyasztóink magas igényeit is kielégíti. Mosogatógépben tisztíthatja, nem veszíti el fényét és nem karcolódik. Nem hiába a Villeroy & Boch generációk óta szinonimája a kiváló minőségű evőeszköz-gyűjteményeknek - olyan evőeszközöknek, amelyek évtizedekig hűségesen szolgálnak majd otthonában is. Tökéletes ajándék lehet esküvőkhöz vagy gyermekei első otthonához.
A terített asztal ékessége


A barátaival vagy családjával való étkezéshez tökéletesen megterített asztalnak nemcsak finom kulináris élményt kell nyújtania. Az edényeknek és az evőeszközöknek is szerepük van a harmonikus megjelenés megteremtésében, és még jobban megindítják mindenki étvágyát a saláta felszolgálása közben is. Ezért minden jól felszerelt háztartásnak rendelkeznie kell megfelelő saláta evőeszközökkel - Ön dönthet, hogy egy vagy két darab. Legyen szó a saláta keveréséről vagy a tányérok közötti elosztásáról, a Villeroy & Boch saláta evőeszközök egyesítik a gyakorlati előnyöket a kiváló minőségű kivitelezéssel és az esztétikus dizájnnal - és sokféleképpen kombinálhatók a kiváló minőségű edényekkel.