VILLEROY & BOCH GROUP Dining & Lifestyle

Termékek
Kollekciók
VILLEROY & BOCH

Tányérok

Villeroy & Boch tányérok - nem csak az étkezést szolgálják


A Villeroy & Boch tányérok határozzák meg a terített asztal kinézetét. Az asztalterítés egy örömteli játék.
Szűrés


Miért döntő a megjelenés, ha tányérokról van szó?


Feldobhatjuk evőeszközökkel, poharakkal, csészékkel, de a tányér a teríték szíve, hatásának meghatározója.
Épp ezért, egy szett kiválasztásakor nem szokatlan a gyönyörű étkészletek tányérjait kiindulópontként tekinteni
Ha a tányérok alakja, mintája és mérete megfelelő, akkor kész a döntés. Minden Villeroy & Boch kollekció megadja a tónust
az Ön által kívánt megjelenéshez saját dizájn és alapanyag kombinációjával. Hozzon egyfajta meleg érzést egy csillogó prémium csontporcelánból készült tányérkészlettel, vagy használja az élénk fehér Prémium Porcelánt tiszta vonalakhoz és kitűnő megjelenéshez.
Sose hagyjon figyelmen kívül egy tányért


Míg az evőeszközökkel lehet itt-ott csalni, a tányérokat nem lehet nem észrevenni. Elég egy a többitől különböző alakú és színű tányér, amit gyorsan odatettek a gyönyörűen díszített reggeliző asztalra, és az már olyan, mint egy hamis hang az operában. De könnyű megelőzni egy ilyen vizuális kakofóniát: a Villeroy & Boch kiszámította az alapkészletben szükséges tányérok számát számos családi helyzethez. Egyetlen embernek négy leveses tányérra, hat lapos tányérra és hat reggeliző tányérra van szüksége, míg egy két gyermekes párnak tizenhat reggeliző tányérra, tizenhat lapos tányérra és tizenkét leveses tányérra lesz szüksége. Ami ezeken túl kellhet, az a háztartásbeli szokásoktól függ - a barbecue-rajongók elengedhetetlennek fogják találni a grilltálakat, míg azoknak, akik szeretnek kreatív délutánokat tölteni bambuszszőnyegükkel, inkább egy sushi-tányér jönne jól a házi készítésű maki tekercsük tálalásához.
A kézművesség iránti szenvedély


A Villeroy & Boch már a 18. században is a legmagasabb követelményeket támasztotta termékeivel szemben. Az első tányérokat kézzel készítettük gondosan, apró kék ágak brindille mintájával díszítve. Röviddel ezután az ipari forradalom gyárunkon is nyomot hagyott, megkönnyítve munkánk egyes részeit. Így volt időnk új anyagokat kifejleszteni, például az innovatív vitro porcelánt, és tovább finomítani a prémium csontporcelánunkat nagyobb arányú kalcinált csontporral. Termékeink fejlesztése érdekében egyre inkább optimalizálni tudtuk gyártási folyamatainkat. De egyetlen forradalom sem pótolhatja a hagyományos kézművességet. A porcelán tányérokat különböző kollekciókban még ma is kézzel festik, és mestereink egyedileg ellenőrzik őket, mielőtt elhagynák gyárunkat.
Egy gyönyörű tányérral nem lakik jól. Éhes lesz tőle.


Legyen az a kedvenc nadrágja vagy egy jó autó, szép dolgokat használni mindig szórakoztató. A Villeroy & Boch tányérjaival a reggeli asztal megterítése kora vasárnap szinte hobbivá válik, de vigyázat, nehogy a desszerttányér szebb legyen, mint a rajta tálalt mousse au chocolat, azaz csokoládé krém. De nem kell otthagynia vendégeit az emésztés után, hogy órákat töltsön a mosogatónál. Szinte az összes Villeroy & Boch tányér mosható mosogatógépben, így a mosogatás még kevesebb időt vesz igénybe, mint az evés. Van valami maradék? Csak rakja a hűtőbe a tányérral együtt, és másnap melegítse újra őket a mikróban.