Termékek
VILLEROY & BOCH

Desszert

Emelje ki a különlegességeketMikor szeretetteljesen elrendezett tortatálon tálalja, vendégei még inkább le lesznek nyűgözve kulináris képességei által. Akár órákat töltött a konyhában, akár csak gyorsan kiugrott a helyi pékhez: a megfelelő tányérra rendezve a legalapvetőbb sütemények is hívogatóak lesznek.
SzűrésHogy a meglepetés még nagyobb legyen, és hogy megvédje a finomságokat a ház körül ólálkodó macskáktól, nagy szolgálatára lesz a fedéllel ellátott tortatál. Természetesen díszített tányéron kis harapnivalókat is bemutathat, például muffint, aprósüteményeket vagy csokoládét. Ha több vendéget fogad, akkor a kis édes finomságok a gyönyörűen terített asztal ünnepi középpontjává válnak, különösen, ha süteményállványon szolgálják fel.
Ne aggódjon azon, hogy melyik tányért használja. Válasszon egyet a mieink közül.


A hétvégi családi összejövetelek rendszeresek, vagy a konyhájából kiszivárgó friss almás pite édes illata inkább ritka eseménynek számít? A megfelelő tortatál kiválasztásánál természetesen maradhat egy adott kialakításnál, de ajánlott figyelembe venni az anyagot is. Igazán különleges alkalmakkor érdemes megfontolni egy elegáns, arany díszítésű tányért, míg heti használatra inkább egy kevésbé kényes, tartós díszítésű, vagy üvegből készült tortatál lehet praktikusabb. Tudatosan válasszon a kontrasztos, vagy az egységes teríték között. Ha a meglévő edények mellé választja a tálaló és a köretes tálakat, akkor a hozzáillő tányérok és csészealjak harmonikus hatást biztosítanak.
A hagyományos porcelán legújabb generációja


A Villeroy & Boch még a legegyszerűbb tortatálainak kutatásába és fejlesztésébe is befektet. Régre visszanyúló hagyományaink alatt a mesteremberek új eljárásokat fejlesztettek ki annak érdekében, hogy a finom porcelánt még ellenállóbbá tegyék. Fedezze fel az exkluzív prémium csontporcelán eleganciáját, amely meleg csillogásával szinte átlátszó hatást kelt, vagy használja prémium porcelánunk ragyogó fehérjét, hogy minden süteményezést egy apró ünneppé varázsoljon. A tálaló tálak teljesen megfelelőek mindennapi használatra, és ellenállnak a mosogatógép minden programjának. Minden süteményes tányér, tortatál és dekorációs tányér, amely elhagyja gyárunkat, tapasztalt és munkájukat szenvedélyesen végző szakemberek kezén megy keresztül, hogy garantálják Önöknek a tökéletes terméket.
Forma, funkció, érzet: Mindenre gondoltunk


Alkalomhoz illően válassza ki az ünnepi tálaló edényeket, például születésnapokhoz, esküvői évfordulókhoz vagy az elbűvölő vasárnapi családi együttlétekhez. Lepje meg vendégeit eredeti formákkal és ragyogó színes mintákkal, vagy elegánsan visszafogott darabokkal nyűgözze le őket. Sütéskor, ha már eleve a praktikus kialakítású Cooking Elements sorozatban bízik, akár tortatálként is használhatja a lapos fedőket. Kombinálja az elemeket, és teremtse meg a tökéletes megjelenést, amely már az első pillantásra pontosan a megfelelő érzést közvetíti. Biztos lehet benne, hogy a Villeroy & Boch minden egyes tányérjához megtalálja a megfelelő alátétet, mert tudjuk, hogy a felszolgálás maga művészet.