Termékek
VILLEROY & BOCH

Termékek

Összeillő, mégis sokoldalúNoha a salátástálakat és a poharakat évszázadok óta használják élelmiszer-fogyasztásra, a tányérok - és a velük jövő gyönyörű étkészletek - csak a 16. században foglalták el helyüket az európai arisztokrata házak étkészletében. Manapság divatos egymáshoz illő, harmonikus terítékkel szolgálni.
SzűrésA desszerttányér megy az alátéthez, a salátástál színe és alakja megegyezik a tálalótálakéval. A konyha és az étkező kiegyensúlyozott összeállításához terítse asztalát a Villeroy & Boch elkápráztató edényeivel, amelyek rengeteg különböző kollekcióban és lenyűgöző mintákban kaphatók. A kínálatunkban található edények széles választékának köszönhetően az edények, csészék, tojástartó poharak, tálak és tányérok könnyedén megfelelnek minden ízlésnek és alkalomnak.
A tálaló tálaktól az uzsonnás tányérig


A Villeroy & Boch étkészletének vonzó stílusa még azelőtt nyilvánvalóvá válik, hogy a vendégek helyet foglalnának az asztalnál, annak összes dekoratív elemével együtt. Végül is, már az aperitif ideje alatt, a csillogó prémium csontporcelánból készült, kedves tálaló edényeken adják körbe a rágcsálnivalókat. Amikor a család és a barátok vasárnap délután beugranak egy szelet mákos sütire és kávéra, örvendeztesse meg mindannyiukat pont az alkalomhoz illő csészékkel és bögrékkel. Akár fekete kávét, akár Assam teát választanának, a Villeroy & Boch minden alkalomhoz megfelelő kávés- és teáskészletet kínál. Hogy a házi süteményeket a bájos tortatálon tálalja majd, azt már mondani sem kell.
Minőség minden anyagban


Az a tény, hogy a Villeroy & Boch gyökerei a porcelángyártásban rejlenek, kiváló minőségű edényekben mutatkozik meg, amelyek szépségüket és funkcionalitásukat az aprólékos gyártási folyamatnak köszönhetik. A prémium csontporcelánból készült válogatott kávéscsészék, gyönyörűen megtervezett lapos tányérok és még sok más, mind különleges ragyogással, amely kivételes csillogást ad minden terítékhez. A prémium porcelánból készült edények különösen lenyűgözőek, hiszen ellenállnak a mindennapi életben előforduló ütéseknek és karcolásoknak. Mivel a teáskészletek legtöbb darabja alkalmas a mosogatógéphez, a tisztítás gyorsan megoldható. A professzionális, elhivatott üvegkészítők is ugyanolyan exkluzív eredményeket hoznak az üvegből és kristályüvegből készült edényekkel és salátástálakkal, amelyek természetes módon kombinálhatók a porcelán kollekcióval. Itt az ideje, hogy felfedezze a Boston üveg kollekciónkat.
Amikor az utódok elfoglalják a helyüket


Az ebédlőasztal legkisebb vendégei számára a Villeroy & Boch színes gyermek étkészletei állnak rendelkezésre, amelyek szórakoztató állati motívumai láttán felcsillan a gyermekek szeme. Különösen a gyermekorientált evőeszközökkel kombinálva, a tányérok, tálak és bögrék az apró kezek tökéletes eszközévé válnak. Aki szeretne egy adott kollekcióból egy komplett szettet a konyhaszekrényében tartani, annak a Villeroy & Boch egyik praktikus étkészlete tökéletes választás. Legyen szó kávé- vagy eszpresszókészletről, vagy komplett vacsorakészletről - a válogatott összeállításnak köszönhetően minden szükséges elem megvan benne, amire otthonában szüksége lehet. Kulináris alkalmakkor a páratlan grill vagy pizzatálak segítségével hozzáértően tálalhatja a grillezett steaket vagy a kemencében sült pizza margheritát.