Termékek
VILLEROY & BOCH

Paszta, Pizza, BBQ tányérok

Praktikus asszisztencia a szakácsoknakAki szereti rendszeresen meghívni barátait és családtagjait, az igazán értékelni fogja a főzőedények, a tálalási segédanyagok és a tárolóedények gyakorlati előnyeit. Ezek az alapvető cikkek segítenek áhított álmában, hogy otthonát a kulináris élvezetek mennyországává tegye, a sós és édes finomságok elkészítését és tálalását pedig gyermekjátékká alakítsa.

SzűrésKifinomult mintáikkal és gyönyörű, egyedi megjelenésükkel a Villeroy & Boch stílusos főzési kellékei igazán kiemelkedőek. Fedezze fel az ízlésesen dekorált edényeket, az elegáns tálaló edényeket és tégelyeket, melyeket szeretettel terveztek, különös figyelmet fordítva a részletekre, amelyek mindegyike kizárólag kiváló minőségű anyagokból készül.
A sütés-főzés öröme


Az amatőr szakácsok számára a finom ételek elkészítése egy szenvedély, amelyhez jó adag tehetség mellett, egy csipetnyi tapasztalat szükséges, és persze a megfelelő edények. Míg az első két összetevőt magának a szakácsnak kell hoznia, az utóbbi termékek használatát és minőségét befolyásolja a kiváló minőségű márkás termékek választása. A Villeroy & Boch kiváló minőségű sütő és főző edényeinek elrendelt sorsa az ízletes alkotások elkészítésének ,,élni", stílusos kialakításuk pedig még hab a torán. Az esztétikailag vonzó, valódi fából készült vágódeszkától, a művészien megtervezezett porcelán sütőedényeken át, a nyárs készletekig és a spatulákig mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy a friss alapanyagokból igazi lakoma legyen.
Ízletes finomságok stílusos kiszolgálása


Ha egy finom ételt tökéletesen elkészítenek, akkor a tálalásának is meg kell adni a megfelelő módot. Tálaljon például vendégeinek egy kiadós marhahúslevest finom velős galuskával, egy vonzó tureenben. Egy innovatív forró kőre helyezve ez a tartály hosszú ideig a megfelelő hőmérsékleten tartja az ételt. Szolgáljon fel finom mártásokat vagy olvasztott vajat elegáns szószos csónaktálban, miközben az étkezéshez járó fehérbor az elegáns dekanterben teljesen kibontja sokoldalú bouquet-ját. A délutáni asztal terítésénél egy praktikus tálca segít a készlet biztonságos hordozásában. Képzelje csak el: az asztal középpontját pedig egy kitűnő tál frissen sült kekszekkel és egy csokoládédarabokkal csábítóan körberendezett tortaállvány alkotják.
Tárolja ízlésesen az ízeket


Gyakorlatilag minden otthonban számos tárolóedény van felsorakoztatva az összetevőknek, amelyek mind készen állnak, hogy elkészítsék a finom ételek kis repertoárját. A liszt, a cukor, a rizs és a fűszerek szorosan lezárhatóak, hogy megakadályozzuk a szagok elszivárgását és megvédjük az üvegek tartalmát a nedvességtől. Célszerűen elhelyezve a polcon, a Villeroy & Boch praktikus tárolóedényei -egységes kivitelben- nemcsak megkönnyítik a rendszerezést a konyhában, hanem ráadásul stílusosan növelik az általános hangulatot. Az édes gyümölcskonzervek, a kockacukrok és a vaj is megtalálják a tökéletes tárolóhelyet az üvegdobozokban, amelyeket kifejezetten erre a célra terveztek, ugyanakkor kellemes érzetet is adnak az étkezőasztalnak.