Termékek
VILLEROY & BOCH

Pezsgőspoharak

A régi jó pezsgő - Meglepően sokoldalúA boros és a vizes pohár mellett a pezsgős poharak elengedhetetlen kellékei minden háztartásnak. Még egy egyedül lakó embernek is rendelkeznie kellene legalább hat pezsgős pohárral, csak a biztonság kedvéért.


SzűrésA porcelánszolgáltatással összehangolva a Villeroy & Boch tulipánpoharak és pezsgős poharak mindig elegáns fénypontot jelentenek. Nem kell megvárni egy születésnapot vagy egy jó hírt a parafák repüléséhez. Már rég elmúltak azok az idők, amikor egy gyümölcsös pezsgő csak különleges alkalomra készült. A pezsgőspohárból áradó buborék gyengéd hangja ma már gyakori kísérője egy romantikus reggelinek az ágyban, édes, frissen szedett epernek nyáron, vagy akár csak egy családi étkezésnek a konyhában. Minden alkalomra megtalálható a tökéletes pezsgő vagy prosecco. Ön választja az ízét. Mi biztosítjuk a poharakat.
A jól bevált tulipánpohár a Champagne régióból


A tipikus vékony pezsgőspoharat a francia forradalom után találták fel Champagne északi részén. Amikor a Cristallerie Wadgassen 1843-ban megnyílt, a Villeroy & Boch saját gyárunkból származó különleges pezsgőspoharakkal bővíthette a kínálatot. A hagyományos tulipánformát Dom Pérignon szerzetes fejlesztette ki a Hautvillers-apátságban, különösen a habzóborok számára. A vékony üvegfalak megkönnyítik a buborékok képződését, míg a pezsgőfuvolák belseje mikroszkopikus durva területekkel rendelkezik az élénk sziporkázás irányítására. A finom szén-dioxid-gyöngyök addig kapcsolódnak ezekhez a területekhez, amíg elég nagyok nem lesznek ahhoz, hogy a felszínre emelkedjenek. A tulipánüveg kicsi felülete megakadályozza, hogy a szén-dioxid túl gyorsan távozzon, és a pezsgő lapossá váljon.
Pezsgőkhöz pezsgő dizájn


A porcelán gyártása és feldolgozása mellett a Villeroy & Boch messzire menő hagyományokkal rendelkezik az üvegkészítés területén is. A kristályüveget gondosan dolgozzák fel és őrlik, homokkal fújják vagy gravírozzák, a kiviteltől függően. Még ma is klasszikus kivitelezést és kézzel fújt üveget használunk különféle kollekcióinkhoz. Minden pezsgőspohár egyedi remekmű. Csak úgy, mint ahogy fel lehet ismerni a kétkezi munkát, meg lehet mondani a pezsgőspoharaink kiváló minőségét olyan konkrét szempontokból, mint az üveg vastagsága és színe, valamint a finom szár. Az átlátszó és a színes poharak is csillogó ragyogással hatnak, még akkor is, ha már átestek a mosogatógépen. Ez a mi kristálytiszta ígéretünk.
Tökéletes minden alkalomra.


A pezsgős poharak változatos kialakítása azt árulja el, hogy bármilyen asztala is legyen, mindig megtalálja a hozzá megfelelő poharat. Használjon egymáshoz illő poharakat, hogy kiemelje a hangulatos légkört, vagy fűszerezze az összejövetelt a modern pezsgős poharak kontrasztos alakjaival és színeivel. Egy tipp: Ha egy pezsgőspohár zavarosnak tűnik, annak ellenére, hogy jól ápolják, akkor ammóniaoldatba áztatott ruhával visszahozhatja a fényét. A többrészes pohárkészletek ideálisak exkluzív esküvői vagy születésnapi ajándékként is. Mivel mindig rendelhet önálló darabokat a Villeroy & Boch kollekciójából, bármikor bővítheti vagy kiegészítheti pohár felhozatalát.