Termékek
VILLEROY & BOCH

Evőeszközök

Egy utolsó simítás a terített asztalon

Ha nem csak az fontos számára, hogy vendégeinek csodálatos íz élményekben legyen része az ünnepi vacsoránál, akkor a stílusos terítéknek legalább olyan értéke kell, hogy legyen, mint egy csodálatos Cabernet Sauvignon-nak, szarvasnyereggel.
SzűrésElegáns Villeroy & Boch evőeszközök gyönyörűen összeolvadnak bármilyen terítékkel, és megadják az utolsó simítást a gyönyörű fehér porcelán tányérok, boros- és vizespoharak, valamint az asztaldíszek csillagképében. Önön múlik, hogy 4 vagy 113 evőeszközből álló szettet választ, amely válogatott kanalak, villák és kések összetételéből áll, vagy inkább egyedi darabokat vásárol. A folyamatosan magas színvonalú evőeszköz paletták és az asztali evőeszközök kiváló minőségű kivitelezéssel és gyönyörű dizájnnal hatnak, teljesen függetlenül attól, hogy mindennap vagy különleges alkalmakkor használják őket.
Változatos sokoldalúság


Különböző Villeroy & Boch evőeszköz-kollekciók megjelenése minden stílust képes kiemelni. A klasszikus, részben aranyozott kések, villák és kanalak fényes aranyozottsága kiemeli purisztikus kialakításukat és egyszerű eleganciát visz az asztalhoz. A gyönyörű, rozsdamentes acélból készült evőeszközök színes szilikon nyéllel modern hatást kölcsönöznek. A Villeroy & Boch gyermek evőeszközei pont ilyen színesek. A kanalakon, villákon és késeken - amelyeket kifejezetten gyermekek kezéhez terveztek - lévő vicces medvék mosolyt csalnak gyermeke arcára, és minden ebédet megédesítenek. Kevésbé édes, de egészségesebb horizont, az elegáns akácfából készült, salátához való evőeszközök formájában készül, amelyekkel ízletes, ropogós salátákat szolgálhat fel sütögetéskor vagy vacsorán.
Briliáns minőség, nap mint nap


Legyen szó akár karcsú desszertvilláról, ívelt hal evőeszközről vagy praktikus latte macchiato kanálról - a Villeroy & Boch minden evőeszköze aprólékos gyártási folyamaton megy keresztül, hogy fenntartható legyen az állandóan magas minőség. Értékes alapanyagok, például rozsdamentes acél és arany felhasználásával készült evőeszközök mindennapi használatra készültek, így mosogatógépben is moshatóak. A rozsdamentes acélból készült késeket, villákat és kanalakat teljes odaadással gyártották és csiszolták, így rozsdamentesek, ellenállnak az összes élelmiszer-savnak és nincsen zavaró mellékízük, ami elronthatná a finom ebédet. Ezenkívül a színes szilikon és műanyag fogantyúk élelmiszer biztosak, és varázsuk mindennapi, széleskörű használatra formálja őket. Ha a természetes dió vagy az akácfa a kirívó dekoráció része, akkor egyszerűen kézzel meg lehet őket tisztítani.
Több, mint szimpla eszköz


A Villeroy & Boch gyönyörű evőeszközkészlete klasszikus esküvői ajándéknak számít. Mivel sok pár az esküvő után vagy közvetlenül azelőtt költözik össze, a megfelelő és stílusos evőeszközökből álló alapkészlet tökéletes választás. Hogy megmaradjon az egység, akár hasznos konyhai segítő eszközöket is hozzáadhat ugyanabból a készletből. Praktikus tésztaszedővel, merőkanállal vagy mártásos kanállal kibővítheti az evőeszközöket, így mindig kéznél lesz egy stílusos kiegészítő. A tésztaszakértők kétségtelenül elégedettek lesznek a 2 részes spagetti evőeszközzel, amivel gyerekjáték a hosszú tészta felcsavarása. Ilyen izgalmasak még a rozsdamentes acél nyársak nyáron, mikor a barbecue felmelegszik.