Termékek

Törésgarancia

Törés csere garancia Kiddy kollekciókra


A Villeroy & Boch a "Happy as a bear", "Hungry as a bear", "Chewy around the World", "Lily in Magicland", "Chewy's Treasure Hunt" és "Animal Friends" gyermekkínálatának Európában vásárolt porcelántárgyaira a vásárlástól számított két évig garanciát vállal törés ellen.

1. A következő feltételeknek kell teljesülniük ahhoz, hogy a garancia keretében kifizetésre kerüljön sor:

- A fent felsorolt termékcsaládok valamelyik terméke eltörött.

- A terméket rendeltetésszerűen használták

- A terméket Európában vásárolták

2. Ha a Villeroy & Boch "Happy as a bear", "Hungry as a bear", "Chewy around the World", "Lily in Magicland", "Chewy's Treasure Hunt" és "Animal Friends" termékcsaládok valamelyikébe tartozó porcelántárgy a vásárlástól számított két éven belül eltörik, a garancia keretében Európán belül ingyenes cserét biztosítunk. Ha az érintett darabokat már nem gyártják, akkor egy általunk kiválasztott hasonló terméket szállítunk a jelenlegi kínálatból, vagy visszatérítjük a vételárat.

3. A garanciális igényléshez kérjük, küldje el a termék fényképét és a vásárlási bizonylatot a következő címre:

hello@villeroyrozsakert.hu

vagy postai úton a következő címre:

Villeroy & Boch
1026 Budapest, Gábor Áron u. 74


A Villeroy & Boch garanciális jogai fenntartva vannak, és a garancia nem korlátozza azokat, amennyiben azok a végfelhasználó számára előnyösebbek.

A garancia nem érinti az eredeti vásárló jogait, valamint a fogyasztónak az eladóval szemben fennálló jogait sem, akitől az eredeti vásárló a terméket szerezte be.

Happy as a bear  Hungry as a bear