Termékek
VILLEROY & BOCH

Kávé, tea

Társaink a mindennapokbanHa a tányér a teríték szíve, akkor a csészék és a bögrék a tüdeje. A pirítósát akár a kezéből is megeheti, ha nincs épp tiszta tányér, de ez kicsit bonyolultabb, amikor a reggeli kávéjáról van szó. A szettben csészealjakkal is kiegészített kávé- és teacsészék mellett senki sem menne el üres kézzel.
SzűrésLegfeljebb fülek nélkül, ha anélkül jobban mutatnak. Minden konyhai készletben alap az eszpresszó csésze. Az eszpresszó- és a mokkacsésze tökéletesen alkalmas kicsi sűrű kávékülönlegességekhez, de nem szabad őket összetéveszteni a nagy mokkacsészékkel, amelyekbe könnyedén fér a tej, a hab és a csokoládészirup. Bármely típusú kávéval is szereti kezdeni a napot: a Villeroy & Boch-nak megvan hozzá a csészéje.
Néha a több az tényleg több


A Villeroy & Boch egyfajta útmutatóként kiszámította, hogy mennyi csészére és bögrére van szükség a különböző családi felállásokban, amely segítséget nyújt Önnek a vásárlás során. Kétgyermekes házaspár számára tizenkét kávéscsésze (csészealjjal) és pohár is elegendő, amennyiben van hat bögréjük. Egy pár nyolc pohárral és hat kávéscsészével is boldogul, de hat bögre is kell hozzá. A számításokból kiderül, hogy egyetlen embernek megteszi négy bögre a szekrényében. Négy kávéscsésze is elegendő - és legalább hat pohár.
Porcelán és üveg egybeolvadása a hagyományokon keresztül


Egy étkészlet számunkra nem csupán tányérokból és poharakból áll. Bár cégünk a porcelánban gyökeredzik, nagy múltra tekinthetünk vissza üvegművészet terén is. A kézzel fújt serlegek és poharak 1843 óta csak úgy röpködnek a Cristallerie-ből. Gravírozással, homokfúvással vagy polírozással létrehozott egyedi díszítésükkel könnyen kombinálhatók porcelán kollekcióinkkal, ráadásul csillogásuk gyönyörűen feldobja a terítéket. Minden ivóedény, függetlenül attól, hogy ólomkristályból vagy fényes prémium porcelánból van, mestereink keze alatt készült, és tesztelve lett mindenféle defektusra. Mestermunka, minőség és díjnyertes formatervezés - ez a Villeroy & Boch.
A széleskörű választék nem jelent káoszt.


A tányérokkal ellentétben - amik jobb, ha egyformák - a különböző csészék és bögrék már nincsenek annyira megkötve. Miért? Először is, mivel ritkán jelennek meg mind egyszerre az asztalon. Másodszor, mivel az a fontos, hogy a poharak az egyénileg kívánt italhoz passzoljanak, nem pedig az, hogy a szomszéd poharához.. Nyugodtan használjon eltérő eszpresszó szetteket - amíg minden csésze egyezik a csészealjjal, akár vegyes szettnek is elnevezheti. Ha csak egy tea kell egy bögrével és teáskancsóval, akkor a legtöbb teaimádó még megtiszteltetésnek is érzi majd, hogy a "saját" készletéből ihat. Esetleg nincs egészen meggyőződve, és inkább maradna egyforma készletnél? Bármikor utánrendelheti a megfelelő poharakat és csészéket a Villeroy & Boch-nál.