Termékek
VILLEROY & BOCH

Poharak és kiöntők

Egy dekoratív, átlátszó ékesség az asztalonMég az ókori egyiptomiak is ivóedényekké alakították az üveget, amiből aztán vizet és bort tudtak inni. Az átlátszó anyag mára sem veszített semmit a varázsából, ezért a Villeroy & Boch sokféle válogatást prezentál minden alkalomra.
SzűrésA víz az élet elixírje, minden étkezéskor és minden eszpresszó mellé sokféle pohárban szolgálják fel, amelyek ugyancsak kiválóan alkalmasak gyümölcsleveses pohárként történő felhasználásra is, például narancslé tálalásakor a reggeliző asztalnál. Az egyes kollekciók bájos mintáinak köszönhetően az vizespoharak az ünnepi vacsorák alkalmával is csodálatos egységet alkotnak a hozzájuk illő vörös és fehér borospoharakkal a Villeroy & Boch-tól, amelyeket a legnagyobb gondossággal készítettek kristályüvegből, így lenyűgöző módon hangsúlyozzák ki az étkezőasztalt, a porcelán étkészlet hibátlan kivitelezése mellett.
Ünnepi alkalmakra


Kúp formájú Martini pohár a megegyező nevű koktél elfogyasztásához, gyönyörűen formált grappa pohár ízletes szőlőtörköly párlathoz, vagy elegáns pezsgőspohár a kedvenc Prosecco számára Valentin-napon: a megfelelő Villeroy & Boch poharak részei az alapfelszereltségnek minden otthoni bárpultban. A kiváló minőségű bárpoharaknak köszönhetően Ön és vendégei nyugodtan élvezhetik az aperitifet vagy az elegáns Cosmopolitant a következő ünneplésen. Élvezze a frissítő Pilsnert a pontosan hozzáillő söröspohárban, amely tökéletesen pihenhet egy, az irodában töltött hosszú, nehéz nap után. Ízlésének megfelelően válasszon egy klasszikus söröspoharat, amely leginkább illik egy aromás fekete sörhöz, vagy élvezzen egy jó sört az elegáns Pilsner magas, karcsú söröspoharában.
Hagyományos üvegművészet


A Villeroy & Boch nem csak a porcelángyártás hosszú hagyományaira tekinthet vissza, hanem 1843 óta tökéletesíti az üvegkészítmények gyártását is. Válogatott alapanyagok, szeretetteljes kivitelezés és a hibátlan szabás alkotják a kiváló kristályüvegből előállított minőségi poharaink alapját, melyek mindig lenyűgöznek ragyogó fényükkel, tiszta hangjukkal és makulátlanságukkal. Noha az üveg számos gyűjteményben törékenynek tűnik finom alakja miatt, a szilárd kristályszerkezet, éppen ellenkezőleg, rendkívül robusztus és mosogatógépben is mosható. A ragyogás minél hosszabb ideig történő megőrzése érdekében azonban gondos kezelést javaslunk a tisztítás során.
Forró italok praktikus ajándékként


Amikor a család vasárnap délután felugrik egy szelet süteményre, a Rooibos teát és a Latte Macchiatot nem feltétlenül kell kerámia csészében vagy porcelán bögrében tálalni. A Villeroy & Boch praktikus boroszilikát kettős falú teás- és kávéspoharai a meleg italokat a megfelelő hőmérsékleten tartják, és vonzó kialakításukkal modern megjelenést kölcsönöznek az asztalnak. Ha nem szeretne minden egyes poharat különböző fajta alkalmakra, a rengeteg féle pohár szettből egyesével kiválogatni, akkor a Villeroy & Boch praktikusan összeállított pohár készletei tökéletesek az Ön számára. A különálló poharak mellett ezek a készletek kiválóak esküvői vagy dedikációs ajándéknak. Különösen két háztartás egybekelésénél gyakran szükségesek az összeillő poharak és edények, amelyek különleges érzéket kölcsönöznek az új otthonnak.