Termékek

AVOKÁDÓS SZENDVICS CÉKLÁS HUMMUSSZAL ÉS PISZTÁCIÁVAL

AVOKÁDÓS SZENDVICS CÉKLÁS HUMMUSSZAL ÉS PISZTÁCIÁVAL

AVOKÁDÓS SZENDVICS CÉKLÁS HUMMUSSZAL ÉS PISZTÁCIÁVAL

Hozzávalók:

  • ½ avokádó
  • 2 koktélparadicsom
  • 1 evőkanál pirított pisztácia
  • 1 szelet parasztkenyér
  • 2 evőkanál céklás humusz
  • 2-3 friss bazsalikomlevél
  • Só és bors
  • 1 szelet lime

Elkészítése:

  1. Hámozzuk meg az avokádót, és vágjuk hosszában szeletekre. Mossuk meg és felezzük el a koktélparadicsomokat. A pisztáciát durvára vágjuk.
  2. Kenje a humuszt a kenyérre, majd helyezze rá az avokádószeleteket és a koktélparadicsomot. Szórjuk meg a pisztáciával, és díszítsük a bazsalikommal.
  3. Sóval és borssal fűszerezzük, és meglocsoljuk egy kevés lime-lével.


A tálaláshoz: