Termékek

FRISÉE FŰSZERNÖVÉNYSALÁTA KECSKESAJTTAL ÉS MÁLNÁVAL

FRISÉE FŰSZERNÖVÉNYSALÁTA KECSKESAJTTAL ÉS MÁLNÁVAL

FRISÉE FŰSZERNÖVÉNYSALÁTA KECSKESAJTTAL ÉS MÁLNÁVAL

Hozzávalók:

4 adag: - 1 nagy frisée saláta - 200 g vadfűszernövény saláta vagy különböző fűszernövények (pl. cseresznye, bazsalikom, petrezselyem stb.) - 200 g málna - 1 tekercs kecskesajtos tekercs (kb. 200g) - Rózsaszín bors - Frissen őrölt fekete bors - 4 evőkanál pisztácia

Elkészítése:

  1. Tisztítsuk meg és mossuk meg a salátát és a fűszernövényeket, majd töröljük szárazra, és szükség szerint tépkedjük apró darabokra.
  2. Készítsük elő a málnát. A kecskesajtot szeletekre vágjuk, rózsaszínű borssal és borssal fűszerezzük. A pisztáciát durvára vágjuk.
  3. A frisée-salátát keverjük össze a vadnövényekkel, rendezzük el tányérokon, szórjuk meg a pisztáciával és a málnával, majd tegyük rá a kecskesajt szeleteket.
  4. Lime-os-csilis öntettel vagy rózsaszín borsos vinaigrette-tel nagyon finom.


A tálaláshoz: