Termékek

PIEMENTOS AL HORNO

PIEMENTOS AL HORNO

PIEMENTOS AL HORNO

Hozzávalók:

4 adag: - 1 kis lilahagyma, apróra vágva - 2 evőkanál aszalt sárgabarack, durvára vágva - 2,5 evőkanál pörkölt mandula, durvára vágva - ¾ csésze kuszkusz - 1½ csésze csirkealaplé - citromhéj - 2 újhagyma, apróra vágva - 4 teáskanál friss mentalevél, durvára vágva - ½ csokor friss koriander - Só - frissen őrölt bors

Elkészítése:

1.Először távolítsuk el a paprikák tetejét, majd távolítsuk el a magokat, és enyhén süssük vagy grillezzük meg a paprikákat minden oldalról, ügyelve arra, hogy ne legyenek túl puhák. Ezután a lilahagymát a sárgabarackkal és a mandulával együtt alacsony hőfokon megpároljuk. 2. Adjuk a kuszkuszt és a citromhéjat a meleg csirkealapléhez, és hagyjuk az egészet 10 percig főni. 3. Ezután keverjük bele a fűszernövényeket (újhagyma, menta, koriander), a fűszereket és a sárgabarack-mandula keveréket. Igazítsunk a fűszerezésen és az ízeken, majd töltsük meg a paprikákat a keverékkel. 4. Ha szeretné, a paprikák tetejét díszítésként használhatja.



A tálaláshoz: