Termékek

Clever Baking

A sütés és élvezet, hogy a szíved elégedett legyen

 

 

 

A nagy adag szeretet a legfontosabb összetevő.

 

A szenvedélyes cukrászok édes finomságokat varázsolnak a Clever Baking eszközökkel. Adj hozzá egy kis lisztet, cukrot, tojást és ami a legfontosabb: sok-sok szeretetet. Így a sütemények, torták, muffinok stb. a legjobban ízlenek a születésnapi partikon vagy a délutáni kávézáshoz. Kényeztesse barátait és családját a megfelelő tortatálon szeretettel tálalt, sütött alkotásaival. És most: kész a sütő, kész, gyerünk!

 


A kollekció részletei: Clever Baking

- kiváló minőségű prémium porcelán
- hőálló és fagyasztásálló
- mosogatógépben mosható
- mikrohullámú sütőben használható

 

Shop now

 

 


Piskótatészta vagy élesztős tészta, márványozott, mazsolával vagy anélkül - ez a jellegzetes formájú, finom sütemény mindig jó választás. A Bundt-torta a legjobban a kétrészes tortaformánkban működik, amely elnyerte az "Év Konyhai Innovációja® 2018" díjat. A belső rész kivehető és mérőpohárként is használható. Sütés után szeretettel díszítheti a terasz lépcsőit: egy csipetnyi porcukorral és friss bogyós gyümölcsökkel a tiszta élvezetért.

 

AZ OTTHONI SÜTÉS ÁLOMCSAPATA
Az édes dolgokból sosem lehet elég. A Clever Baking kollekcióban biztosan megtalálod, amire szükséged van kedvenc finomságaid elkészítéséhez: Bundt-tortaformák, kis és nagy torták, muffinformák, sütivágók és bélyegzők. És lazán ívelt tortatányérok a tálaláshoz. Csak a sütést kell magadnak elvégezned.

 


 

Csak a legjobbat a szeretteinek.

 

 

Clever Baking talpas tortatál 32cm

Clever Baking muffin sütőtálka 4 db

Clever Baking sütőtál, pite forma

Ízletesen tálalva
A sütemény elkészült, a kávé illata lengi körül. Már csak a vendégek hiányoznak. Tálalja édes remekműveit a legkedvesebb módon, tortalapokkal ellátott tortatányérokon. Az ívelt peremnek köszönhetően könnyen hordozhatók és forgathatók. Nagy és kis tányérok is kaphatók, és együttesen tortaállványt is készíthetünk belőlük. Igazán szemet gyönyörködtető!

Recept
Kreatív muffinok
Gyümölcsös krémsajtos és bogyós gyümölcsös feltétekkel vagy olvasztott csokoládéval fantáziadúsan tálalhatja a muffinokat. Készítsen ízletes, szeretettel készített ajándékokat a praktikus Clever Baking kiegészítővel, és csaljon mosolyt barátai arcára.

mm