Termékek

Konyhabútorok

VILLEROY & BOCH KONYHABÚTOROK

Találja meg a konyhája stílusát

 

 

A funkcionalitásra és a dizájnra különös hangsúlyt fektetve konyháink minden igényre megoldást kínálnak, és sok teret engednek az egyéniségnek. Legyen az klasszikusan elegáns, purisztikusan modern vagy természetes bájjal, vidéki stílusban - a különleges frontszínek és fa felületek, valamint az exkluzív kerámiafelületek sokoldalú választékával minden ízlésnek megfelelő konyhát kínálunk. Hagyja, hogy inspiráljuk Önt! Vagy fedezze fel a teljes választékot egy pillantással.

 


 

 

KERÁMIA FELÜLETEK
Érzéketlen a karcolásokra és tartós, így mutatják magukat a kerámia frontokkal és munkalapokkal ellátott konyhák. A természetes anyag már bizonyított: Így habozás nélkül tehet rá forró edényt. A karcolásoknak is kevés esélye van a kemény anyaggal szemben, amely hatféle színben kapható.
LAMINÁLT FELÜLETEK
A FENIX NTM® műszaki és esztétikai válasz a belsőépítészet két trendjére: intelligens anyagok és matt, ujjlenyomat-ellenes tulajdonságokkal rendelkező felületek. Az alacsony fényvisszaverődésnek és a magas karcállóságnak köszönhetően garantált a tartós, lenyűgöző megjelenés. Különleges szemet gyönyörködtető: a rafinéria fémes hangsúlyokkal.

 

 


 

 

 

MODERN ÉS MÉGIS IDŐTLEN
A kerámiából készült munkalapokkal és frontokkal a konyhabútorokban rejlő alapkompetenciánkat vesszük elő. A "Calatorao Silk" kerámiafelület klasszikus szépsége a nemes diófából készült sötét, valódi fával párosítva modern és mégis időtlen jelleget kölcsönöz konyhájának.
MODERN FOGANTYÚ MEGOLDÁSOK MINDEN KONYHAI STÍLUSHOZ
Az alaprajztól a legapróbb részletekig: a Villeroy & Boch-nál Ön a saját építésze. Az új konyhájának az utolsó simításokat adhatja meg, és a fogantyúk, süllyesztett fogantyúk és színek széles választékával egyéni benyomást kelthet.

ÉLET A VILLEROY & BOCH-al
A konyhák, valamint a lakó- és étkezőterek egyre közelebb kerülnek egymáshoz, hogy nyitott életvilágokat hozzanak létre. A Villeroy & Boch a konyhabútorokon kívül a nappali és az étkező területre is kínál tökéletesen illeszkedő bútorokat. Fedezze fel a különböző felületek és anyagok számtalan kombinációs lehetőségét - és tervezze meg a személyes Villeroy & Boch lakókörnyezetét úgy, ahogyan Ön szeretné.

 


 

"METTLACHER PLATTE" MINT TERVEZÉSI ELEM
A "Mettlacher Platten" csempe mintája modern módon most már a Villeroy & Boch konyhabútorain is megtalálható designelemként, ami nagyon egyéni jelleget kölcsönöz a bútoroknak: a filigrán, 1 mm mély domborzatot a felület festése előtt a konyhai frontokba marják. Ezáltal a fény és az árnyék vizuálisan lenyűgöző összjátéka jön létre.
KIFEJEZŐ ÉS KÜLÖNLEGES
A Villeroy & Boch kollekció Carré előlapjai a kiválasztott szekrénytípusok híres csempemintáját mintaként, dombormű formájában veszik fel. Azok számára, akik a csendesebb kialakítást részesítik előnyben, ezek a frontok sima felülettel is kaphatók az egységes megjelenés érdekében. A Villeroy & Boch konyhák lakkozott frontjai a színpaletta összes színében kaphatók.

 


 

 

EREDETI KAPCSOLAT
A világos tölgyfából készült frontok és az ezüst travertin márvány által inspirált kerámia munkalap szokatlan kombinációja ragyogni hagyja Villeroy & Boch konyháját.

 


 

 

HARMÓNIA ÉS KÖNNYEDSÉG
A vintage megjelenés a klasszikus konyhabútorokon és a lágy és visszafogott színekben pompázó anyagokon keresztül bontakoztatja ki bájos hatását. A meleg tölgyfa és a világosszürke színű lakkozott fa harmonikus összjátéka a melegség és a biztonság érzetét kölcsönzi konyhájának. A tökéletesen összehangolt részletek, mint például az azonos stílusú, egymáshoz illő fogantyúk teszik teljessé az összképet.
EGY SAJÁTOS KAPCSOLAT
Mi lehetne vonzóbb, mint egy stílusos vidéki ház konyhája, mint otthona szíve? A Villeroy & Boch a vidéki báj és a modern berendezés tökéletes kombinációját kínálja, amely harmonikusan illeszkedik bármilyen környezetbe. A megfelelő stílusú mosogatóegységek és szerelvények kiegészítik a konyhai koncepciót, hogy harmonikus összképet alkossanak. Az utolsó simításokat a Villeroy & Boch Dining & Lifestyle termékei teszik teljessé.